"Lecso" - tocana ungureasca

de Sim0na in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 9551 vizualizari

 

O reteta de la soacra mea!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fazanita
  • 3 oua gaina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii foarte coapte
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Lecso" - tocana ungureasca:

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.

Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.

Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si cu bucati de rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Lecso" - tocana ungureasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Zamfira 1

09.08.2012, 16:34

RuxyRux 1

09.08.2012, 20:23

Trebuie sa fie deliciu! Ce frumoasa esti Simo!

Sim0na 1

09.08.2012, 20:50

antici_gabytza
Zamfira
RuxyRux, este foarte bun! Sar`mana de compliment poza asta este mai veche

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]