Legume coapte cu sos de usturoi si smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 6808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • cateva fire de marar
  • 3 linguri cu smantana
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • 150 gr cascaval delaco "Sofia"
  • un praf de piper, sare si oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume coapte cu sos de usturoi si smantana:

Feliem legumele si le asezam in ordine, cate o felie, doua din fiecare. Le condimentam, le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand le scoatem din cuptor presaram cascavalul ras peste acestea. Le servim cu sosul de usturoi preprat astfel: pisam usturoiul, adaugam o lingurita cu ulei de masline si il pasam usor, punem si smanatna si omogenizam. Presaram si  mararul si le servim cu pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice legume doriti (am vrut sa adaug si o rosie dar mi-am amintit de ea, cand vasul era deja in cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume coapte cu sos de usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume