Legume coapte cu sos de usturoi si smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 7094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • cateva fire de marar
  • 3 linguri cu smantana
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • 150 gr cascaval delaco "Sofia"
  • un praf de piper, sare si oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume coapte cu sos de usturoi si smantana:

Feliem legumele si le asezam in ordine, cate o felie, doua din fiecare. Le condimentam, le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand le scoatem din cuptor presaram cascavalul ras peste acestea. Le servim cu sosul de usturoi preprat astfel: pisam usturoiul, adaugam o lingurita cu ulei de masline si il pasam usor, punem si smanatna si omogenizam. Presaram si  mararul si le servim cu pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice legume doriti (am vrut sa adaug si o rosie dar mi-am amintit de ea, cand vasul era deja in cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume coapte cu sos de usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]