Legume colorate la grill

de Oana in Mancaruri de post, 1 Apr 2009 | 9232 vizualizari

 

Legume crocante, dulci si foarte aromate, o placere sa le mananci! Pentru cine tine post se pot manca cu un sos de usturoi, pentru cine nu tine este o garnitura super!

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • 2 ciuperci champignion maricele
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume colorate la grill:

Grillul poate fi facut din diferite legume, depinde ce va place mai mult. Pana la urma am pus doar jumatate din ardei si jumatate din dovlecel…erau prea multe.

Legumele le-am spalat bine si le-am curatat, apoi le-am taiat asa: ardeii- romburi, ceapa si dovlecelul rondele si ciupercile felii grosute.

Am incins grillul, am pus putina sare pe el sa nu se lipeasca si apoi am pus legumele pe rand, intorcandu-le pe ambele parti.

Separat, am pregatit putin sos, dintr-un catel de usturoi dat pe razatoare, amestecat cu o lingura ulei de masline, putin otet si putina apa, sare si piper. Legumele se servesc calde, cu sos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume colorate la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare, praz si morcovi