Legume cu carnaciori de bere

de pity19 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2014 | 3258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori de bere
  • 3 morcovi mici
  • 2 maini mazare proaspata
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • oregano
  • chilli
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnaciori de bere:

Spalat  curatat , tocat : Clatim bine legumele ; Curatam cartofii , morcovii de coaja , ardeii ii golim de samburi , rosile le taiem in 4 fiecare .

Rosiile le punem in blender cu oregano , chilli , sare , piper , pana devin pasta ;

Ardeii si morcovii ii taiem rondele , morcovii ii taiem bucatele mai micute ;

Luam o cratita punem mazarea si restul legumelor  , din pasta de rosii punem doar jumatate peste care adaugam apa cat sa acopere. Dam cratita la foc mediu pana acestea sunt fierte ; Din cand in cand mai golim din zeama ( nu vrem sa iasa ciorba ) .

Carnatii de bere  , ii taiem feliute si dam la rumenit putin intr-o tigaie cu un cubulet de unt ;

Cand legumele sunt fierte , punem restul de pasta , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Carnatii ii punem cu 5 minute inainte de a trage de pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu afumatura