Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Noi 2016 | 3229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii medii
  • 1 pastarnac
  • sare/piper
  • sare de telina
  • ulei de masline
  • 50 grame branza de capra
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare, piper si sare de telina deasupra si se amesteca usor. 

Se transfera intr-o tava pentru cuptor si se coc 20 de minute, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie nonaderenta, apoi se adauga ouale, pe rand, avand grija sa ramana separate intre ele. Se presara sare si piper, se acopera tigaia cu un capac si se lasa, la foc mediu spre mic, 3-4 minute, pana cand galbenusurile devin opace, iar albusurile sunt crocante. Se transfera cu grija pe o farfurie.

Se asaza legumele pe farfurii, se presara branza de capra deasupra si se servesc cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete in stil grecesc