Legume la tigaie

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 4857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita seminte de susan,
  • 3 lingurite sos worcestershire,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm. Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute. Adaugam si restul de legume si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute. La sfarsit adaugam semintele de susan. Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.

O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume trase la tigaie, cu sos de rosii