Legume la tigaie

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 5403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita seminte de susan,
  • 3 lingurite sos worcestershire,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm. Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute. Adaugam si restul de legume si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute. La sfarsit adaugam semintele de susan. Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.

O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]