Limba de porc cu smantana

de Teona in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 15369 vizualizari

 

Simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri de smantana
  • o cana de lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa alba
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc cu smantana:

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.02.2013, 11:13

La multi ani!

Lau 1

07.02.2013, 16:26

la multi ani

mihaelar63 1

07.02.2013, 17:37

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]