Limbi de pisica

de Criss in Prajituri, 15 Noi 2010 | 29813 vizualizari

 

Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut . (Multumesc Laura pentru reteta)

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri de ou
  • -100 g zahar pudra
  • -100 g unt
  • -100 g faina
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare.

Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.

E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipit cateva.  Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta