Linte cu carnati cabanos

de Ina in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2017 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g linte verde
  • 350 g carnati cabanos
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri cu bulion
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu carnati cabanos:

Punem lintea la inmuiat, in apa calduta.

Tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le calim usor in 50 ml ulei incins.

Portionam carnatii cabanos si-i punem peste legume, lasandu-i 2 minute sa se prajeasca.

Adaugam lintea, care intre timp si-a dublat volumul, completam cu apa clocotita astfel incat lintea sa fie acoperita complet si lasam totul la fiert.

Cand lintea este suficient de fiarta, incorporam bulionul si lasam mancarea sa mai dea 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper, oprim focul si decoram cu marar verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]