Lucskos Kaposzta

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 10 Oct 2013 | 10273 vizualizari

 

Am mancat prima data la o buna prietena aceasta mancarica, si n-am avut stare pana nu am incercat si eu. De fapt este un fel de ciorba de varza, insa am pastrat denumirea ei, care vine din ardeal, sub orice denumire ar fi este o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cane de porc cu os
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • bulion
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos Kaposzta:

Se pune carnea la fiert pana incepe sa se desfaca dupa os.

Se adauga apoi legumele taiate dupa preferinta.

Varza se taie putin mai mare si se adauga si ea in oala.

Cimbrul il bagam inca de acum ( am inteles ca el este secretul acestei mancarici ).

Se adauga si bulionul si se lasa pana cand varza s-a inmuiat foarte bine.

Sarea si mararul se pun la sfarsit.

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]