Macaroane cu branza si conopida

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 10 Oct 2015 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida cu tot cu frunze, curatata si taiata in 4
  • 4 fasii Pancetta
  • 500 grame macaroane
  • 200 grame branza Cheddar
  • oregano
  • rozmarin
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 grame Creme fraiche
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare impreuna cu macaroanele 5-6 minute. Se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert. Se tranfera intr-un vas pentru cuptor, se zdrobesc usor  si se amesteca cu branza Cheddar rasa, apa in care au fiert, creme fraiche si 2 catei de usturoi pisati. 

Pancetta se prajeste intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devine crocanta. 

Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine, pancetta, oregano, rozmarin, cimbru, restul de usturoi, sare si piper, iar la final 1 lingura de ulei de masline. 

Se toarna pesmetul in vasul cu macaroane, acoperind toata suprafata vasului. Se gatesc 10 minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.10.2015, 17:01

Macaroane cu brânză da,conopidă ba!

Anett 1

10.10.2015, 17:15

Wow super combinatie!

RuxyRux 1

10.10.2015, 23:23

O idee grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit