Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

de Bucataras in Pui, 7 Sep 2010 | 10730 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 500 g de macaroane
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1 cana de rosii In bulion tocate sau 3 rosii mari, curatate de coaja si apoi tocate
  • 3 linguri de ulei
  • 100 g de cascaval ras
  • O lingura de patrunjel tocat
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • 1 lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval:

1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine.

2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati Inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa In care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati Impreuna cu pastele scurse.

3. Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu legume si pui la cuptor