Macaroane cu sos de rosii

de Ubulika in Paste, 11 Mar 2012 | 17430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 -200 paste 
  • 1 ceapa mai mare
  • ulei de masline daca aveti
  • 1 catel de usturoi
  • busuioc
  • vegeta
  • bulion
  • piper,boia
  • busuioc
  • parmezan sau branza telea,burduf pt ras
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu sos de rosii:

Se face sosul: Se taie ceapa si usturoiul si punem la calit in ulei,apoi adaugam si ardeiul tocat.Condimentam,punem bulionul si o cana cu apa in functie de cat de gros sau subtire vreti sa iasa sosul.Lasam la foc mic sa se ingroase.

Fierbem pastele,le scurgem si le punem peste sosul de rosii care fierbe.Mestecam,mai lasam 10 minute.Stingem focul si presaram busuioc.

Se serveste cu cascaval ras.

TIPS-URI

1

ar merge mult mai bine si cu putin vin alb

2

optional si cateva masline,dau un gust mai bun

3

se poate face si o mica ingrosala din faina si bulion

4

merg ca si garnitura la o carne, asa ca merg cu pui, cu porc, vita....

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza reteta delicioasa a copilariei