Macrou in sos de rosii

de ony in Peste, 9 Mar 2011 | 11030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • 1/2 peste afumat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • foaie de dafin
  • 5 linguri pasta tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii:

se pune la fiert apa cu ceapa si morcovul,dupa ce au fiert pe jumatate se adauga pasta de tomate si se condimenteaza. 

pestele curatat si feliat se adauga in sos si se lasa sa fiarba foarte bine pana ce uleiul adaugat in prealabil iese la suprafata. se fierbe la foc mic.

se condimenteaza dupa gust si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii prajite