Macrou in vin la cuptor cu pilaf de orez

de COSTEO in Mancaruri de post, 31 Mai 2013 | 5641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti (macrou)
  • condimente granulate
  • 400 ml vin (alb )
  • cimbru
  • 6 catei usturoi
  • suc rosii
  • sare
  • piper
  • dafin
pentru pilaf de orez
  • 400 g orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardel
  • bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in vin la cuptor cu pilaf de orez:

Pestele se curata si se spala bine, se indeparteaza capul si coada, apoi se taie rondele, se sareaza si se pipereaza.

Intr-o tava mai adanca , se pune vinul, cimbrul, condimentele granulate, usturoiul pisat si se aseaza fiecare bucata de peste.

Se da la cuptor pentru 50 minute la 180 grade.

Pilaful de orez: Orezul se alege de impuritati, se spala in doua ape ,se pune la fiert in apa cu sare. Tocam ceapa si ardeiul si le punem intr-un vas. Lasam la foc mic timp de  45 minute. Se adauga 2 linguri de bulion. La final adaugam patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in vin la cuptor cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de macrou marinat si prajit