Macrou la grătar

de elucubratiiculinare in Peste, 26 Mar 2013 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou proaspăt
  • 1 lingură zahăr
  • 1 linguriță sare
  • 2 lămâi
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la grătar:

Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine. Se taie capul și coada. Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două. Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :) Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie. Se stropește cu zeama de la o lămâie.

Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins. Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte. Servim imediat cu lămâie și salata preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la grătar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol