Macrou la grătar

de elucubratiiculinare in Peste, 26 Mar 2013 | 6375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou proaspăt
  • 1 lingură zahăr
  • 1 linguriță sare
  • 2 lămâi
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la grătar:

Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine. Se taie capul și coada. Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două. Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :) Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie. Se stropește cu zeama de la o lămâie.

Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins. Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte. Servim imediat cu lămâie și salata preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la grătar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]