Macrou la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Apr 2013 | 10194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • sare
  • 1/2 kg cartofi
  • Pentru sos:
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet
  • boia
  • sare,piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu sos spaniol:

- Curatam pestele si il tinem in sare cca 3 ore

- Pregatim garnitura- cartofii ii curatim si ii fierbem cuburi sau taiati in 4.

- Sosul spaniol: tocam marunt patrunjelul proaspat verde, ceapa si usturoiul. Adaugam ulei de masline, sare, piper, boia si otet. Amestecam bine toate pana devine ca un sos legat .Acest sos se serveste cu peste la gratar.

- Pestele se face la gratar (eu l-am facut la gratar electric) si se serveste alaturi de cartofii fierti stropiti cu sos si alaturi de o salata (eu am facut salata verde, ceapa si coriandru verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peşte marinat la grătar cu sos de portocale