Macrou pe pat de ceapa

de Bunica in Peste, 1 Feb 2014 | 8270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cod
  • o ceapa rosie mare
  • o lingura ulei masline
  • o lingurita condimente peste
  • 100 ml. vin alb
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 vf cutit piper macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de ceapa:

Pestele se spala,eviscereaza ,taie capetele si cozile si speli bine interiorul.

Ceapa rosie se curata,spala si taie rondele.

Intr-un vas termorezistent si pune o lingura ulei de masline,se aseaza ceapa pe tot fundul vasului,adauga lingura de suc de rosii si vinul.

Pune pestele deasupra,sareaza,pipereaza si condimenteaza cu condimentele de peste.

Se da la cuptorul incins la 160 grade pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod cu legume trase in tigaie si paste