Mamaliga

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2017 | 5953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 200 g malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic, amestecandu-se din cand in cand cu o spatula de lemn. Este gata atunci cand incepe sa se desprinda de peretii tuciului. La final, se toarna intr-o farfurie adanca umezita cu apa rece.

Mamaliga se poate servi cu lapte, smantana, branza, oua etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu mamaliga