Mamaliga ca la tara

de susu in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 22008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • telemea veche de oaie
  • branza de burduf
  • oua de tara
  • sana sau lapte batut
  • cascaval
  • unt
  • slanina afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga ca la tara:

Pregatim inainte branza, o dam prin razatoarea mare sau o sfaramam. Facem o mamaliga mai moale dupa care ungem un vas cu unt. Asezam un rand de mamaliga si punem deasupra branza, lapte batut si slanina.

Asezam alt rand de mamaliga, facem niste cuiburi unde punem ouale, deasupra branza, slanina si cubulete de unt pe care le ascundem in mamaliga. Punem iar branza si sana deasupra dupa care dam la cuptor 30-40 de minute sa se rumeneasca deasupra. Nu trebuie lasata foarte mult iar cand e gata o scoatem din cuptor sa nu se intareasca. O alta varianta ar fi sa facem un amestec din sana si branza pe care s-o amestecam cu mamaliga dupa care s-o punem in tava.

Alegeti o tava mai mare sa nu dea pe dinafara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocartau