Mamaliga la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 4903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina de malai
  • 300 ml apa
  • sare
  • 2 carnati
  • 100 g branza sarata
  • 2 oua
  • unt
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Se face o mamaliga, nu foarte tare.

Carnatii se taie cuburi si se prajesc in unt. Se ia o tava si se unge cu unt, se agauga un strat de mamaliga, peste se pune carnatul prajit si branza sarata si se acopera cu alt strat de mamaliga. Deasupra se pune 1 ou batut cu putina smantana si se da la cuptor pana se intareste oul deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor