Mamaliga surpriza

de Denissa in Porc, 1 Feb 2013 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • 1 cana lapte
  • branza de burduf
  • carnaciori (sau carnati) de casa
  • sunculita
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga surpriza:

Se prepara mamaliga cu apa, cana cu lapte si sare. Mamaliga se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.

Dupa ce mamaliga s-a fiert se rastoarna pe o farfurie.

Separat se unge cu unt o forma mai inalta si se aseaza un strat de mamaliga (jumatate din mamaliga pregatita). Deasupra se pune un strat generos de branza si carnaciori taiati feliute si caliti in putina untura.

Peste toate astea se aseaza inca un strat de mamaliga.

Se da pentru 5 minute la cuptor sa se topeasca branza din interior.

Intre timp se prajesc in untura in care am prajit carnaciorii felii de sunculita (sau kaizer).

Dupa ce se scoate forma din cuptor se aseaza deasupra feliile de sunculita prajite.

In mijloc se poate pune smantana.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am mai facut din 4 oua o omleta si am adaugat-o pe marginea mamaligii

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Denissa 1

02.02.2013, 02:07

Mirela multumesc pentru apreciere

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 13:02

superr...mi-ai facut o poftaaa...

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:09

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti