Mamaliguta cu branza si jumari

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina de malai glisata
  • 200 g costita afumata
  • 300g cascaval ras
  • 200g telemea rasa
  • 200ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza si jumari:

Facem o mamaliga nu foarte tare si o lasam la o parte pana pregatim restul.

Costita taiata in bucatele o punem intr-o tigaie la prajit pana devine jumari. Eu am preparat 5 portii individuale.

In fiecare tavita, am pus putina grasime( lasata de jumari), apoi am impartit jumarile, putin cascaval, un strat de mamaliga, un strat mai generos de telemea, al doilea strat de mamaliga, deasupra cate o lingura de smantana apoi cascaval.

Am pus tavitele intr-o tava de copt si le-am dat la cuptor cam 20’, pana s-a format o crusta maronie deasupra.

Le lasam 5’, sa se racoreasca, apoi le rasturnam pe farfuria pentru servit.

Se serveste ca atare, ori  mai adaugam  smantana peste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza si jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lia maria 1

08.07.2010, 10:23

medi, ina, julie , rocsi imi pare tare rau dar nu a mai ramas nimic, s-a papat tot dar promit ca data viitoare voi veti fi primele mele invitate cate o portie pentru fiecare merge ?

epurasha2bb 1

12.07.2010, 16:44

wow, ce bunatate, ce pofta mi-e !

Bunica 1

16.07.2010, 22:48

imi ploua in guraaaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]