Mamaliguta cu pipote la cuptor

de gaby_gabytza in Ficat, 5 Mai 2013 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ficat de porc
  • 1 caserola pipote si ranza de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • mamaliguta
  • cascaval
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu pipote la cuptor:

Se spala bine ficatul, pipotele, ranza si le punem la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le scurgem de apa si le taiem marunt.

Intr-o tigaie calim putin ceapa si morcovul taiat cubulete, adaugam ficatul si pipotele, mararul si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Intr-o tava termorezistenta o ungem cu ulei, adaugam un strat de mamaliguta, umplutura si deasupra mamaliguta.

Am adaugat felii de cascaval si felii de ou fiert inainte.

Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu pipote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]