Mamaliguta cu rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • sare
  • apa
  • 1 cutie rosii cirio
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 100 g sunca
  • 100 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu rosii:

se face mamaliguta din apa,faina de malai si sare

se curata ceapa si se toaca marunt

se pune intr-o tigaie putin ulei, se adauga ceapa sa se caleasca putin, se adauga si restul ingredientelor. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna (cca 5-7 min)

se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se intinde jumatate din mamaliguta, se adauga compozitia de carne, se adauga si restul de mamaliguta, se rade branza deasupra sau se poate adauga oua deasupra

se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj