Mamaliguta in straturi cu branza si smantana

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 4547 vizualizari

 

O ador.....

 

INGREDIENTE

 

  • faina de malai
  • sare
  • apa
  • branza (eu am avut branza facuta in casa, cu chimen)sau cascaval
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi cu branza si smantana:

Se pune apa la fiert cu sare. Cand fierbe, se adauga faina in ploaie,amestecand bine cu telul. Faina puneti atat cat doriti sa fie de consistenta mamaliga. Mie imi place moale. Cand e fiarta, o sa observati ca incepe sa se desprinda de marginile oalei.
Intr-o farfurie adanca sau platou, puneti smantana, apoi branza si acoperiti cu un strat de mamaliga. Puneti din nou smantana, branza si mamaliga. Ultimul strat trebuie sa fie de smantana+branza.
Eu fac un platou mare, din care se serveste toata lumea, punandu-si cat vrea in propria farfurie.
Datorita branzei mele cu chimen, mamaliguta a fost de-a dreptul geniala. A avut un gust super!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]