Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 11 Mar 2012 | 5776 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 dovlecel taiat rondele,
  • 1 vanata mica, taiata bucati (se pastreaza coaja),
  • sare, piper,
  • o lingura cu patrunjel proaspat,tocat marunt,
  • 1 lingura cu marar proaspat,
  • tocata marunt,
  • 1 litru cu suc de rosii,
  • jumatate de kilogram de ciuperci champignon (spalate, curatate, piciorusele scoase, ciupercile se lasa intregi),
  • 1 ardei capia (spalat, curatat de seminte si tocat in felii),
  • 1 ardei gras (spalat, curatat de seminte si taiat in felii),
  • 1 fir mare de praz (spalat, curatat, tocat rondele) si putin ulei de masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz:

Legumele se asaza in tava. Se presara sare, piper, se adauga usturoiul tocat marunt.

Se varsa sucul de rosii si putin ulei.

Se preincalzeste cuptorul, abia apoi se adauga tava, care va sta in cuptor pret de 30 de minute, la foc mediu.

La final, inainte de servire, se adauga verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (9)

Lau 1

12.03.2012, 08:20

bun

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:00

gustos

Sim0na 1

12.03.2012, 20:48

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]