Mancare de fasole verde de post

de marcela1979 in Mancaruri de post, 21 Dec 2012 | 5410 vizualizari

 

O mancare simpla

 

INGREDIENTE

  • fasole verde fiarta de la congelator 500 gr
  • 2 cepe
  • 1 morcov mic
  • pasta de rosii de casa (de la mama)
  • ulei 25 ml
  • vegeta,piper
  • 2 catei de usturoi
  • optional frunze de marar verde sau patrunjel(nu am avut)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde de post:

Se scoate fasolea verde sa se dezghete. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si morcovul. Intr-o craticioara se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca, apoi se adauga morcovul. Se pune putina apa si se lasa la inabusit ca morcovul sa se inmoaie. Se adauga fasolea verde si apa ca sa fiarba. Cand morcovul e fiert se adauga cateii de usturoi tocati marunt si apoi pasta de rosii. Se potriveste gustul de vegeta si piper, se lasa sa mai dea cateva clocote si se presara marar verde sau patrunjel tocat marunt, dar eu nu am avut si am lasat asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:18

Ai pus pe iarna fasole lata , din aceia gustoasa

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:30

N-am mai mâncat de foarte mult timp și arată foarte bine!

- Andreea - 1

14.01.2013, 10:33

tare mult imi place...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara