Mancare de linte cu conopida si piept de pui

de katty in Pui, 24 Noi 2017 | 6585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva linte
  • 1/2 conopida
  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 conserva de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu conopida si piept de pui:

Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 5 -7 minute, in apa fierbinte cu sare. O scurgem.

In uleiul incins punem ceapa taiata fin si morcovul fasii. Amestecam usor pana ceapa devine translucida, adaugam usturoiul,  apoi adaugam pieptul de pui.

Amestecam pana carnea se albeste pe toate partile.

Stingem cu rosiile pasate, adaugam conopida, sare, piper  si mai fierbem cateva minute pana sosul incepe sa se lege. Adaugam lintea scursa si clatita.

Presaram patrunjel verde inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu conopida si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui