Ma tot gandeam de o vreme la o mancare de mazare si uite ca i-a venit randul pana la urma. Bucuria copiilor... :)
Am pus putin ulei in vasul Zepter si cand s-a incins am pus pulpele de pui.
Dupa ce s-au colorat nitel, le-am intors si am acoperit cu capacul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde am oprit vasul, iar carnea a continuat sa se gateasca in vasul acoperit.
Intre timp am taiat ceapa, morcovii cubulete si cartoful in patru bucati.
Am pus vasul din nou pe foc, am adaugat ceapa, morcovii, cartoful si mazarea peste carne, putina sare si piper, am amestecat si am acoperit din nou vasul.
Nu am pus nici o picatura de apa.
Am asteptat ca acul indicator sa urce spre capatul zonei verzi si am oprit focul. In general, daca mi se pare ca mancarea nu e suficient facuta, o mai pun inca putin timp la foc.
La final, am tocat marar din belsug si am presarat peste mazare.