Mancare de spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 6827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg frunze spanac,
  • 250 ml lapte,
  • usturoi,
  • 1 lingurita faina,
  • 2 linguri smantana,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Rupem coditele frunzelor de spanac, spalam bine frunzele si le punem in apa clocotita, 2-3minute, amestecand. Scoatem frunzele, le trecem printr-un jet de apa rece si le tocam marunt(le dam prin robotul de bucatarie).

Usturoiul il curatam si il pisam. Il punem intr-o tigaie cu faina si calim cateva clipe, apoi adaugam spanacul si laptele incorporat treptat, amestecam bine, condimentam cu sare si piper si lasam pe foc cateva minute, adaugam smantana si omogenizam bine. Mai lasam 2-3minute, apoi oprim focul.

Servim cu oua ochiuri sau cu snitel si piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

alinmircea29 1

31.05.2011, 22:09

asa-l fac si eu super bun langa el insa frig niste carnati de porc (de casa) ...............pofta buna

MVMih 1

31.05.2011, 22:54

Ela!...eu o propusesem pe Dia in postul de fofilatorul shef....dar se pare ca incet incet avem pe altcineva ...cu candidatura de baza...sa zicem ca persoanele de fatza....de data asta nu se exclud...asteptam reactii...si eventuale alte propuneri

Ubulika 1

24.06.2011, 18:04

yamiiii...deja mi`i pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat si spanac