Mancare de spanac cu carnati

de katty in Mancaruri de legume, 29 Apr 2018 | 6142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carnati semiafumati de porc (sau dupa preferinta)
  • 500 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina de naut
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu carnati:

Curatam ceapa si o tocam fin.

Taiem carnatii in bucati potrivite.

Curatam spanacul si il spalam bine in mai multe ape.

Punem la foc o craticioara cu putina apa si un pic de sare. Cand incepe sa clocoteasca, punem spanacul si ii dam 2-3 clocote. Il scurgem, (pastram zeama), apoi il tocam marunt pe un fund de lemn.

In uleiul incins punem carnatii la prajit. Cand s-au rumenit usor pe toate partile, ii scoatem pe o farfurie si punem ceapa. Amestecam ocazional pana devine translucida. Adaugam spanacul si amestecam cateva minute. Punem carnatii si stingem cu apa in care a fiert spanacul cat sa acopere. Fierbem 5-7 minute, apoi adaugam faina de naut dizolvata in putina apa rece, sare daca mai este nevoie, piper. Fierbem 10 minute pana se ingroasa, apoi adaugam mararul tocat fin usturoiul si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]