Mâncare de ștevie cu orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 6104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ștevie,
  • o căniță orez,
  • o ceapă uscată,
  • o legătură ceapă verde,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de ștevie cu orez:

Ștevia se spală frunză cu frunză, după care se curăță de nervurile de pe mijlocul frunzelor. Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Se pune la călit într-o cană de apă (200 ml) și este la opțiunea voastră dacă puneți și 1-2 linguri ulei. După ce am călit ceapa vreo 10 minute, adăugăm ștevia tocată mărunt și orezul clătit în 2-3 ape. Lăsăm să se înmoaie toată ștevia apoi acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă la foc mic. Amestecăm din când în când. După 20 minute, verificăm orezul dacă este fiert și condimentăm cu sare și piper. Servim imediat cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de ștevie cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu legume si ciuperci