Mancarica cu ceapa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 6215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari
  • 500 g pulpa porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu ceapa:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati.Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot.

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt.

In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta

Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa

Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos.

Noi am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din carne tocata amestec vita/porc si varza dulce