Mancarica de ciuperci sub capac de paine

de Lau in Mancaruri de legume, 24 Apr 2015 | 3236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 legatura leurda
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia de ardei
  • 200 g gusa
  • Aluat
  • 300 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/3 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 150 ml apa
  • In plus
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci sub capac de paine:

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate.

Amestecam bine adaugam ciupercile (spalate si tocate) condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce scade apa.

Intre timp ne pregatim de aluat-intr-un bol adaugam faina, sarea, drojdia si amestecam, adaugam uleiul si treptat apa pana rezulta un aluat nelipicios.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire mai mare ca tava pe care o vom folosi,

Intr-un pahar amestecam cele 2 linguri de apa cu faina si ungem vasul pe exterior, adaugam mancarica in tava. Adaugam foaia si presam pe exterior.

Ungem cu ou si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci sub capac de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu sos de rosii