Mancarica de pastai

de meosiris in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 13652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastai
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare,
  • piper
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se curata pastaile si se spala bine in apa rece. Se curata ceapa si morcovul apoi ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica.
Se caleste ceapa bine in putin ulei, se adauga si morcovul ras, pastaile, pasta de tomate si se completeaza cu apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba pana ce pastaile sunt gata, amestecand din cand in cand in mancarica.

Dupa ce mancarea a fiert, se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se poate gati si cu carne, aceasta se prajeste, apoi se adauga ceapa si morcovul si se continua reteta de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post