Mancarica de spanac

de Laly in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 6713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat (curatat de codite)
  • 2 cepe mai mici
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de spanac:

Se curata de codite si se spala spanacul.Se pune intr-o oala si se opareste.

Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la calit la foc mic.Dupa ce spanacul s-a oparit se scurge de zeama si se toaca marunt.

Peste ceapa se adauga lingura de faina si se mesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se pune spanacul si se adauga din zeama in care a fiert cat sa-l acopere.

Se lasa la fiert la foc mic.Cand este aproape gata se adauga pasta de tomate si usturoiul pisat.Cand am oprit spanacul,adaugam leustean verde.

Este o mancarica delicioasa in zilele de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]