Margarete

de laura2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 4730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ou
  • 0,500 lapte/apa
  • sare
  • faina
  • ulei 0.500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete:

Se face o compozitie de clatite.

Uleiul se pune la incins. Se pune forma de margareta in uleiul bine incins poza (1) dupa care se pune in compozitia de clatie Poza(2) dupa care se pune in uleiul incins poza (3) Se lasa putin 3-4 secunde si se scot intr-un caston in care am pus un servetel sa absoarba uleiul. Cind se servesc se rade cascaval/brinza tare deasupra

Mie mi-au iesit 2 castoane.

Nu am numarat la bucati dar ies multe.

Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

angyrebelutza 1

21.12.2013, 14:59

super bune .sti cumva unde se mai gaseste forma asta de margareta?

Cris2711 1

27.12.2013, 11:16

Frumoase

laura2002 1

06.01.2014, 14:22

forma o am de la mama mea.
nu stiu unde/daca se mai gaseste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv margarete cu branza