Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8762 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: marinare, retete Pt. carne
Ingredientele se amesteca bine.
Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu
Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.
Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
de mihaelar63 9
de Satisfyyourcravings 7
de kamy 1
de LUK 1
-tony- 1
au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul
MotanLaOale 1
Lau 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 11:51
la 10:32
pe 21.02 la 14:01
pe 21.02 la 13:05
pe 21.02 la 10:56
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
de Panacris 9
5 voturi
Bucataras
vasimur
DinDragostePentruGatit 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alexandrinapop 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!