Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 9267 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: marinare, retete Pt. carne
Ingredientele se amesteca bine.
Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu
Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.
Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
de mihaelar63 9
de Satisfyyourcravings 6
de Andra_Constantinescu 6
de Gusti 1
-tony- 1
au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul
MotanLaOale 1
Lau 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:04
ieri la 08:35
pe 13.10 la 08:11
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Bucataras
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!