Mazare cu carne de porc

de - Andreea - in Porc, 18 Feb 2013 | 4401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii cu mazare
  • 1 ceapa mica
  • 500 gr carne porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • bulion rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Carnea o spalam  si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.

Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.

Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam bulion de roii si putina apa.Punem si foaia de dafin.

Lasam 15 minute la foc potrivit dupa care adaugam carnea si amestecam cu grija.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne afumata si carnati