Mazare cu carne de porc

de - Andreea - in Porc, 18 Feb 2013 | 4471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii cu mazare
  • 1 ceapa mica
  • 500 gr carne porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • bulion rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Carnea o spalam  si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.

Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.

Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam bulion de roii si putina apa.Punem si foaia de dafin.

Lasam 15 minute la foc potrivit dupa care adaugam carnea si amestecam cu grija.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne afumata si carnati