Mazare cu carne de porc

de dariadeea in Porc, 6 Iun 2013 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • 1 morcov
  • 400 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 lingurita faina pt ingrosat
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Mai intai am pus carnea taiata bucati potrivite la prajit un pic,am pus ceapa tocata marunt,morcovul taiat cuburi,ardeiul ,rosiile le-am mai lasat un pic ,dupa care am pus un pic de apa si am lasat sa fiarba.Cand carnea este aproape gata,am pus mazarea si am mai lasat la fiert vreo 15 20 min,dupa care am pus pasta de tomate si am ingrosat cu faina dizolvata cu o lingura de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu afumatura