Mazare cu inimi si pipote de pui

de dragos_corneliu in Pui, 27 Ian 2010 | 13300 vizualizari

 

In general nu folosesc retete ci doar imaginatia. Asa am facut eu mancare de mazare cu pipote si inimi de pui : Revin in curand cu puiul cu sirop de brad (reteta proprie)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 1/2 kg mazare congelata
  • 300 g rosii decojite in bulion
  • doi morcovi
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • ulei (eu doar de masline folosesc)
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimi si pipote de pui:

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si le-am pus la loc in oala (am spalat si oala :)) impruna cu cana de supa. Cand a dat in clocot am adaugat legumele deja inmuiate. Am lasat asa la foc moale 10 min dupa care am adaugat rosiile decojite cu bulionul si le-am mai lasat inca 10 min la foc mic! Asta-i tot! Nu stiu daca e bine dar a fost clar gustos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.12.2013, 11:39

La multi ani!

Cris2711 1

16.12.2013, 11:59

La multi ani!

MIUTA 1

16.12.2013, 22:59

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu pipotele de pui