Mazare cu pulpe de pui afumate

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2016 | 6718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui afumate;
  • 500g mazare;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 4 rosii coapte;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe de pui afumate:

  • Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei.
  • Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte. 
  • Separat, se pune apa la fiert.
  • Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati cubulete.
  • Cand s-au calit legumele, se adauga apa fiarta, apoi mazarea congelata, rosiile taiate cubulete, bulionul, sare si piper.
  • Se lasa sa fiarba 45 min, iar, la sfarsit, se adauga putin patrunjel si se potriveste gustul cu sare si piper.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe de pui afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pipote la cuptor