Mazare in sos de rosii

de Andreea Baraboi in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 200 g sos de rosii sau3 linguri bulion
  • 500 g mazare
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • o lingura faina de grau
  • ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare in sos de rosii:

Se curata ceapa si se  toaca marunt , se pune in oala cu putin ulei pana ce se caleste putin.

Odata calita ceapa adaugam sosul de rosii sau 3 linguri de bulion si se lasa sa se  caleasca impreuna  5 minute.

Spalam mazarea si o punem in  calitura cu sosul de rosii, adaugam apa ,sare, piper , foile de dafin si se lasa la fiert pana ce mazarea este   fiarta.

Inainte sa fie gata adaugam lingura de faina ca sa  fie un pic  grosut sosul .Se mai lasa  5 min si se  ia de pe foc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez si ciuperci la gratar