Medalioane de peste la gratar

de cristinne in Salau, 4 Feb 2011 | 8656 vizualizari

 

Cina romantica :)

 

INGREDIENTE

  • medaliaone de peste
  • cartofi
  •  patrunjel;
  •  lamaie;
  • unt;
  • condimente;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de peste la gratar:

Se fierb cartofii in apa cu sare. Se condimenteaza medalioanele de peste cu sare, piper si rozmarin. Se frige pestele pe ambele parti. Se serveste cu unt, lamaie, patrunjel si un pahar de vin la lumina lumanarii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coada de salau cu cartofi dulci