Medalion de rechin cu sos de struguri

de ianculubita in Peste, 19 Mar 2011 | 7607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1medalion de rechin
  • 2linguri unt
  • 3linguri smantana
  • 1cana boabe de struguri diferit colorati
  • cateva pastai fideluta din conserva
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri boabe de porumb
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu sos de struguri:

Medalionului i se da jos pielea,spalat,uscat,condimentat,il pun in tava pe hartie de copt cu unt si dau la cuptor 20min;

in acest timp,intr-o tigaie pun smantana,sare,piper,strugurii taiati si las sa dea cateva clocote;

in alta tigaie,cu 1lingura de unt,pun fasolea care a fost fiarta daca e cazul,usturoiul taiat marunt si porumbul;

amestec sa se omogenizeze,apoi pun pe farfurie medalionul,alaturi fasolea iar deasupra sosul de struguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi