Medalion de sturion in sos picant si legume

de abetina in Peste, 14 Dec 2018 | 8417 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati medalion de sturion
  • 100 gr.pasta de tomate
  • 100 ml.zeama de ardei iuti
  • 10 gr,piper macinat
  • 10 gr.condimente de peste
  • 10 gr. usturoi pudra
  • 3 rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei iuti
  • 1 legatura de ceapa verde 
  • 1 legatura de usturoi verde 
  • 1 adrei gras rosu
  • 5 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • 100 ml.ulei
  • 1 lingura rasa sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de sturion in sos picant si legume:

Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii.
Facem un sos din pasta de tomate.
Intr-un vas punem pasta de tomate si peste ea adaugam 100 ml. apa, sare, piperul macinat, condimentele de peste, usturoiul pudra, zeama de ardei iuti si omogenizam bine, apoi turnam compozitia in tava cu peste, ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de sturion in sos picant si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

14.12.2018, 20:38

Foarte bine arata!

CameliaR 1

15.12.2018, 10:03

Ce frumos l-ai preparat!

ClaudiaHossu 1

04.03.2019, 13:50

arata divin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de merluciu in crusta de fulgi de porumb