Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 5416 vizualizari

 

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate 
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv:

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile  uscate, patrunjelul tocat si oul batut.

Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:

- sucul de rosii se intinde pe toata  suprafata

-cascavalul ras

-maslinele fara samburi

-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.

-peste toate se presara patrunjel din abundenta

Se ruleaza  aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.

Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.

Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se  scot cand sunt usor rumeniti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vafe cu branzeturi si chimen