Melci din aluat de branza

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 9352 vizualizari

 

Acesti melcisori sunt facuti de fata mea Beatrice:)))

 

INGREDIENTE

  • ptr aluat:
  • 120 gr de branza de vaci
  • 300 gr de faina
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • ptr umplutura:
  • 150 gr de branza de vaci
  • 4 linguri de smantana
  • 50 gr de masline
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din aluat de branza:

Aluatul: se amesteca barnza cu un ou,laptele,uleiul ,se adauga si faina,praful de copt si se framanta aluatul bine.Umplutura:Se taie cubulete ardeiul si maslinele(fara samburi)si se amesteca cu branza,2 linguri de smantana,verdeata tocata si un praf de sare.Se intinde aluatul cu facaletul  peste care se pune umplutura.Se bate spuma albusul ramas,se unge marginile foii si se ruleaza,se apasa bine marginile ca sa nu se desfaca si se taie rulada felii de 2 cm grosime.Se pun cu partea taiata in sus intr-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu unt.Se amesteca galbenusul si smantana ramase,se toarna peste melcisorii din tava si se da la cuptor ptr 20 de minute sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din aluat de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Lau 1

16.11.2011, 11:17

ce bine arata

Ligia Bxl 1

18.11.2011, 17:19

va multumesc ptr aprecieri

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 19:31

foarte buni si aspectuosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post (piure de cartofi cu ghiveci )