Melcisori cu carne

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 6129 vizualizari

 

Melcişori cu carne sunt un aperitiv delicios, zice Diana I.

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapă mijlocie
  • -150 de grame caşcaval
  • - cimbru, patrunjel după gust
  • - 1 ou
  • - 500 de grame de carne de porc,(sau amestec) tocată şi condimentată
  • - 2 linguri de pastă de roşii
  • - 150 de grame de brânză de vaci
  • - 7 linguri de lapte
  • - 6 linguri ulei
  • - 1 linguriţă de sare
  • - 300 grame de făină
  • - 1 pliculeţ praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu carne:

Mode de preparare:
Se curăţă ceapa şi se taie mărunt.
Se taie caşcavalul cubuleţe.
Se toacă pătrunjelul mărunt.
Se separă albuşul de galbenuş.
Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul.
Se mestcă brânza de vaci cu laptele, uleiul şi sarea.
Făina se amestecă cu preful de copt şi se adaugă la compoziţia de brânză.
Se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi se formează un dreptunghi de circa 50 per 30 cm.
Se întinde carnea tocată peste aluat şi se rulează pe lung.
Se taie rulada in 14 felii de circa 3 cm si se aşează în tava unsă cu margarină cu partea secţionată in sus.
Se amestecă gălbenuşul cu o lingură de lapte şi se ung marginile aluatului.
Se pune tava la cuptor şi se coace aproximativ 40 de minute.
La sfarşit se presară pătrunjel şi cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz de Rucar